• Yeni
Kadınların Temel Bale Dairesi

Kadınların Temel Bale Dairesi

Ziyaretçi izlenme:
₺ 94.16

Stokta
Mağazada

Faded Glory Kadınların Vazgeçilmez Bale Daireleri, tüm hava koşullarına uygun gardırobunuza çok yönlü ve modaya uygun bir ektir. Gün boyu konfor sunan ve yorgunluğu azaltan dolgulu, desenli ayaklığa bayılacaksınız. Üst kısım, suni süet konstrüksiyonlu sağlam pu'dan yapılmıştır ve zarif bir şekilde sade bir tarz için süslemesizdir. Bu babetler ayrıca dayanıklı bir TPR ve kumaş dış tabana sahiptir. Çok çeşitli renklerde mevcuttur ve çağdaş bir topluluk için kottan tozluklara ve jegginglere kadar her şeyle güzelce eşleşirler. Çeşitli renklerde stok yapın ve her zaman kıyafetinizle uyumlu bir çiftiniz olacağından emin olabilirsiniz! Soluk Zafer Kadınların Temel Bale Düzlüğü : Kumaş üst . TPR, kumaş dış taban. Suni süet üst. Desenli yastıklı tabanlık. Düz topuk . Çeşitli renklerde mevcuttur. Temizlemek için yumuşak bir kumaş kullanın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Rahat Bayan Mokasen

₺ 39.98

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken,

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!