• Yeni
Ninja savaşçı çocuk Cadılar Bayramı Kostümü

Ninja savaşçı çocuk Cadılar Bayramı Kostümü

Ziyaretçi izlenme:
₺ 57.98

Stokta
Mağazada

Çocuğunuz ninja savaşçısı çocuk kostümünde bir savaşçı gibi hissedecek. Ninja Savaşçısı Çocuk Kostümü, kravatlı kol koruyucuları, tekmelikler, gömlek, pantolon, tunik, başlık ve maske içerir. Ninja Savaşçı Çocuk Kostümü : Kravatlı kol koruyucuları, tekmelikler, gömlek, pantolon, tunik, başlık ve maske içerir. Ayakkabı ve kılıç içermez. Kumaş : % 100 polyester. Bakım : el yıkama soğuk; ağartıcı etmeyin; hat kuru; düşük demir. Erkek çocuk bedenlerinde mevcuttur. Boyut Tablosu kostüme göre değişecektir. Ayrıntılı bir Boyut Tablosuna bakın.Boyut Tablosunu görüntülemek için Adobe Acrobat Reader'a ihtiyacınız olacak.Adobe Acrobat Reader'ı şimdi indirin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Çocuk Cadı Kostümü

₺ 2.00

Bu cadı bir pist modeli olabilir! Bu şık ve şık siyah elbise, kloş kollara ve mor vurgulara sahiptir Sivri bir yaka, eşleşen kemer ve gümüş toka ve vurgu süslemesi bu muhteşem t

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!