• Yeni
Kızların Cadılar Bayramı Işıklı Prenses Kostüm Seti, 3'lü, Kutlamanın Yolu

Kızların Cadılar Bayramı Işıklı Prenses Kostüm Seti, 3'lü, Kutlamanın Yolu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.33

Stokta
Mağazada

Ona kalenin anahtarlarını ver! Way to Celebrate'den gelen bu güzel Işıklı Prenses Cadılar Bayramı Kostümü, her küçük kızın istek listesinde olacak. Altında hafifçe parıldayan ışıklara sahip muhteşem tam tül etek, muhteşem bir gümüş payet süslemeli korse ile süslenmiştir ve pembe eldivenler ve yumuşak bir omuz silkme sargısı ile tamamlanmıştır. Cadılar Bayramı'nı Kutlamanın Yolu Kızın ışıklı Prenses kostümü, kraliyet ailesi gibi hissetmesine neden olacak. Kesinlikle çarpıcı. Malzeme : % 100 Polyester. Bakım : Lekeyi temizleyin. Menşe ülke : İthal. Set şunları içerir : 1 takım elbise, eldiven ve omuz silkme. Yaka : Mürettebat boynu. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kolsuz. Özellikler : Parıldayan illüzyon boyunduruğu; altında ışıklı tül etek; pullu vurgular. uyarı! : 4 yaşın altındaki çocuklar için tasarlanmamıştır. Not : Ayakkabı dahil değildir. Way to Celebrate'den Kızların Işıklı Prenses Kostümü.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gizli Ninja Kemer Seti

₺ 51.98

Herhangi bir ninja kostümü için harika bir aksesuar seti! Üç hançer, iki kılıç ve bir ninja yıldızı tutma çapraz kemerinde % 100 sentetik.Özellikler : (3) hançerler, (2) kıl�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!