• Yeni
Atletik İşler Kızların Katı Koşu Kısa

Atletik İşler Kızların Katı Koşu Kısa

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

Athletic Works Kızların Düz Koşu Şortları ile bebeğinizi hem aktif hem de gündelik durumlarda rahat ettirin. Spor yaparken, oyun alanında dolaşırken veya arkadaşlarıyla takılırken onu rahat ettirmek için pürüzsüz astarlı dayanıklı dokuma kumaştan yapılmıştır. Örgü yan şeritler nefes alabilirlik ve doku eklerken, kapalı elastik kemer ve iç büzme ipi rahat ve özelleştirilmiş bir uyum sağlar. Bu atletik şortlar, sıcak hava gardırobunu tamamlamak için çeşitli sevimli renklerde mevcuttur. Onları bir antrenman için sırt üstü ve spor ayakkabılarla giyebilir veya parka gitmek için temel bir tişört ve sandaletle eşleştirebilir. Athletic Works Kızların Düz Koşu Şortları : % 100 polyester. Kısalar. Dokuma imalatı. Pürüzsüz astar. Örgü yan şeritler. İç ipli kapalı elastik kemer. Çeşitli renklerde mevcuttur. Makinede soğuk yıkayın, benzer renklerle yıkayın, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, kuru ortamı, orta ütüyü takla atın, yumuşatıcı kullanmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gizli Ninja Kemer Seti

₺ 51.98

Herhangi bir ninja kostümü için harika bir aksesuar seti! Üç hançer, iki kılıç ve bir ninja yıldızı tutma çapraz kemerinde % 100 sentetik.Özellikler : (3) hançerler, (2) kıl�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!