• Yeni
Shakespeare Crappie Hunter İplik Olta

Shakespeare Crappie Hunter İplik Olta

Ziyaretçi izlenme:
₺ 159.98

Stokta
Mağazada

Shakespeare Crappie Hunter Eğirme Çubuğu ile balıkçılık araç setinizi geliştirin. Hem acemiler hem de deneyimli balıkçılar için değerli bir seçimdir. Bu Shakespeare crappie çubuğu, eğirme teknikleri için tipik olan üç farklı uzunlukta mevcuttur. Çok çeşitli yenilikçi özellikler onu kişisel bir favori haline getirebilir. Grafit yapı, doğru ve kolay döküm yapan düşük ağırlıklı bir tasarım oluşturur. Crappies gibi türlerin tercih ettiği yapay kurtçuklar ve diğer ultra hafif yemlerle uyumludur. EVA dolgu, kendinden emin ve rahat bir tutuş sağlamaya yardımcı olur. Yüksek görünürlüklü uç, alacakaranlıkta veya sabahın erken saatlerinde balık tutarken bile görmeyi kolaylaştırır. Bu Shakespeare eğirme çubuğu, tercih ettiğiniz olta, makara, yem ve diğer aksesuarlarla (ayrı satılır) özelleştirmeye hazır olarak gelir. Shakespeare Crappie Hunter İplik Çubuğu : IM-6 grafit boşlukları. Yüksek görüşlü bahşiş. Shakespeare crappie rod'un rahat EVA kulpları vardır. Bir makara ve çizgi gerektirir. Çeşitli uzunluklarda mevcuttur : 10 ', 12' ve 9'.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Apache 24 Mini Combo

₺ 669.98

Balıkçılık deneyiminizi geliştirmek için bu Folsom Of Florida Mini Spincast Makarasını kullanın Dayanıklı ve güvenilir olması için yapılmıştır Bu balıkçılık aracı, bal

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!