• Yeni
Jerzees Orta Ağırlık Polar Kapüşonlu Sweatshirt

Jerzees Orta Ağırlık Polar Kapüşonlu Sweatshirt

Ziyaretçi izlenme:
₺ 53.98

Stokta
Mağazada

Çocukların dış mekanı ne kadar sevdiğini biliyoruz, bu yüzden Jerzees Gençlik Polar Kazak Kapüşonlu Sweatshirt ile onları tüm sezon boyunca sıcak ve rahat tutun. Yumuşak ve dayanıklı yapağı haplara dayanıklıdır, bu nedenle yıkamadan sonra yıkamaya devam eder. Aynı zamanda bir ön kese cebine ve nihai konfor için nervürlü manşetlere ve bel bandına sahiptir. Bu modaya uygun kazak çocuğunuza eklemek için vazgeçilmez bir ürün mü?ve her türlü macera için onları sıcak tutacağınızdan emin olacaksınız. Don?soğuk havanın onları eğlenmekten alıkoymasına izin vermeyin! Çeşitli renklerde mevcuttur. Jerzees Orta Ağırlıklı Polar Kapüşonlu Sweatshirt (Küçük Çocuklar ve Büyük Çocuklar) : Erkek kapüşonlu sweatshirt. Kumaş, daha uzun süre dayanması için boncuklanmaya karşı dayanıklıdır. Daha fazla dayanıklılık için boyun, kol delikleri ve bel bandında güçlendirilmiş dikişler. Nervürlü manşetler ve kemer. Ön kese cebi. Çeşitli renklerde mevcuttur. % 50 Pamuk,% 50 Polyester. Jerzees Eşya Yok. R996 Y.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Noel Kazağı

₺ 3.33

Bu harika ışıklı yapağı ile çocuğunuzu bu tatil sezonunda rahat ama şık tutun Rahat bir ekip boyun çizgisi ve eğlenceli ışıklandırma grafiği ile sınıftaki en havalı çocu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!