• Yeni
Primal gümüş gümüş çiçek sınır kalp madalyon kablo zinciri üzerinde

Primal gümüş gümüş çiçek sınır kalp madalyon kablo zinciri üzerinde

Ziyaretçi izlenme:
₺ 28.58

Stokta
Mağazada

Bu güzel gümüş kalp madalyon, herhangi bir koleksiyona harika bir katkı sağlayacaktır. Bu madalyonun önü, herkesin dikkatini çekecek ve asla donmayacak güzel bir parlaklık için yüksek cila ile bitirilecek güzel, yaprak kenarlıklı bir tasarıma sahiptir. Bu madalyon 8 mm kalp şeklinde iki fotoğraf tutar ve yaylı halka tokalı 18 inçlik bir forzantina kablo zincirinden asılır.Metal Ağırlık : Zincirli 2.84 gram Takı Türü : Fine Chain Stil : Forzantina Kablo zincirimücevher Türü : Çiçek Bordür Kalp Madalyonumücevher Bitiş : Yüksek Cila, Satin Gender : Kadınzincir Toka : Yaylı Yüzükmetal : Ayar gümüşmetal Renk : Beyaz Kefaletli Madalyon Boyutlar : 17mm x 12.36mmzincir Boyutları : 18 inç x 1.3mm Holds 2-8x8mm Kalp Şekilli fotoğraflaraçık takipöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Madalyon Menşe Ülke : Hong Kong Chain Menşe Ülke : İtalya Gümüş Çiçek Sınır 12mm Kalp Madalyon : Hazırlanmış gümüş18 "gümüş zinciryüksek cilalı kaplama.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!