• Yeni
İlkel Altın Ayar Sarı Altın Cilalı Ve Elmas Kesim Sagrado Corazon Daire Kolye Kablo Halat Zincir

İlkel Altın Ayar Sarı Altın Cilalı Ve Elmas Kesim Sagrado Corazon Daire Kolye Kablo Halat Zincir

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

Bu daire kolye kolye ile genel görünümünüze dini bir dokunuş katın. 14 Ayar sarı altından üretilen bu şanslı ve koruyucu kolye, asla donmayacak yüksek cilalı bir yüzeye sahip bir daire içinde Sagrado Corazon'a sahiptir. Parlak elmas kesimleri, yaylı halka toka güvenliğine sahip 18 inç uzunluğunda bir kablo halat zincirinden sarkan bu muhteşem kolyeye keskin bir görünüm sunar.Metal Ağırlığı : Zincirli 1.29 gram Mücevher Türü : Fine Chain Stil : Kablo Halat Zincir Kolye Tipi : Sagrado Corazon Daire Kolye Takı Bitiş : Yüksek Lehçe, Elmas kesimcinsiyet : unisexzincir Toka : Yaylı Yüzükmetal : Altınaltın Ayar : 14 Ayarmetal Renk : Sarıkurulumlu Kolye Boyutlar : 20mm x 13mmzincir Boyutları : 18 inç x 0,5 mmkatı öğeniz koruma veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Kolye Menşe Ülke : Mexico Chain Menşe ülke : Amerika Birleşik Devletleri 14 k Sarı Altın, Cilalı, Bahar Yüzük, Katı, Elmas Kesim.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!