• Yeni
Kablo Halat Zinciri ile Primal Altın Karat Sarı Altın Cilalı Çapraz Çekicilik

Kablo Halat Zinciri ile Primal Altın Karat Sarı Altın Cilalı Çapraz Çekicilik

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.00

Stokta
Mağazada

14 Ayar sarı altından oluşan bu çarpıcı haç tılsımlı kolye ile dini inançlara saygı gösterin. Yüksek cilalı bir yüzeyle parlak bir şekilde parlayan bu 22x11mm dokulu çekicilik, yakanıza zarafet katacak. Yaylı halka toka korumalı 18 inç uzunluğunda bir kablo halat zinciri içerir.Metal Ağırlığı : Zincirli 0.93 gram Mücevher Türü : Fine Chain Stil : Kablo İpi Zinci Rkarm Tipi : Çapraz Cazibemücevher Bitiş : Yüksek Cilaci Nsiyet : Kadınzincir Toka : Yaylı yüzükmetal : Altınaltın Ayar : 14 Ayarmetal Renk : Sarıkurtarmalı Çarm Boyutlar : 22mm x 11mmzincir Boyutları : 18 inç x 0,5mmkatı düz arkaöğeniz ücretsiz olarak gelir koruma veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu yeşil hediye kutusu.Charm Menşe ülke : Peru Chain Menşe Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Katı, cilalı, 14 Ayar Sarı altın, 18 inç Kablo Halat zinciri, yay halkası.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!