• Yeni
Anavıa Yuvarlak Mantra Kolye Yoga Tema Paslanmaz Çelik Gül Altın Disk Kolye Takı Hediye Kutusu ile

Anavıa Yuvarlak Mantra Kolye Yoga Tema Paslanmaz Çelik Gül Altın Disk Kolye Takı Hediye Kutusu ile

Ziyaretçi izlenme:
₺ 35.52

Stokta
Mağazada

Oyulabilir mücevherler, ne kadar kişisel ve akılda kalıcı olabileceğinden dolayı hediye edilebilecek en iyi hatıralardan biridir. Anavia'nın kalite standardını karşılamak için ayrı ayrı lazerle oyulmuş ve kontrol edilmiştir. Anneler, kız kardeşler, arkadaşlar, kız arkadaş ve iş arkadaşı için mükemmel hediyeler. Kolyelerimiz, hediyeye hazır bir Anavia imzalı hediye kutusunda önceden paketlenmiş olarak gelecek. Anavia sadece kararmayacak ve hipoalerjenik olan en yüksek kalitede paslanmaz çelik kullanır. Malzeme : Paslanmaz Çelik. Mevcut renkler : Gümüş, Altın ve Gül Altın. Disk Boyutu : 10mm Çap. Diğer kolyelerle karşılaştırıldığında, daha kalın oldukları, kararmayacakları ve hipoalerjenik oldukları için daha uzun ömürlü olan yüksek kaliteli cerrahi kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. İçerir : (1) kolye ve (1) hediye kutusu.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!