• Yeni
Asil Ev Dustin Boho Yün Puf Osmanlı, Gri, Fildişi

Asil Ev Dustin Boho Yün Puf Osmanlı, Gri, Fildişi

Ziyaretçi izlenme:
₺ 151.98

Stokta
Mağazada

Dekorunuza unutulmaz bir cazibe ve zarif bir lüks sunan bir masa takımı ile oturma odası tarzınızı anında yükseltin. Parlak temperli siyah cam üst ve muhteşem gül altın vurgulara sahip bu set, her odaya güzel bir akkor kaplama getiriyor. Bu masa takımı, çarpıcı modern yapısını vurgulayan benzersiz bir geometrik tasarım sunan paslanmaz çelik tabanlarla desteklenmektedir. Çarpıcı görünümünden kullanışlı işlevine kadar bu masa seti, ev dekorunuz için etkileyici bir yükseltmedir. MODERN göz alıcı : Masa setimiz, lüks ve modern bir göz alıcı görünüm için temiz, düz çizgilerle sorunsuz bir şekilde eşleşen göz kamaştırıcı gül altın vurgular ve aydınlatıcı görünümler sergiliyor. Eşsiz bir geometrik yapı ile tamamlanan bu masalar, her dekora şık bir dokunuş getiriyor. TEMPERLİ SİYAH CAM : Bu masalar, muhteşem bir yansıtıcı görünüm sunan temperli cam üst kısımlara sahiptir. Bu cam, normal camdan daha güçlü ve daha güvenli olacak şekilde yapılmıştır, bu da kırılmaya ve kırılmaya karşı daha dayanıklı hale getirir. PASLANMAZ ÇELİK ÇERÇEVE : Paslanmaz çelik tabanlarla desteklenen bu masa seti, dayanıklı ve bakımı kolay olacak şekilde yapılmıştır. Keskin bir geometrik tasarıma sahip olan bu çerçeveler, bu sete sanatsal bir dokunuş getiriyor. GÜL altın KAPLAMA : Sıcak bir gül altın rengiyle rafine edilen çerçeve tabanı, bu parçaya muhteşem bir dokunuş katarak evinize göz alıcı bir katkı sağlar. MONTAJ GEREKLİ : Bu set için bazı montaj gereklidir. Montaj için gerekli tüm talimatlar ve araçlar dahildir. Bu set bir sehpa ve iki yan sehpa içerir. İçerir : Bir (1) puf. Malzeme : Yün ve Pamuk. Kompozisyon : % 80 Yün,% 20 Pamuk. Dolgu Malzemesi : Polistiren Boncuklar. Renk : Gri ve Fildişi. El yapımı. Bazı Montaj Gerekli. Boyutlar : 16.00 inç derin x 16.00 inç genişliğinde x 16.00 inç yüksekliğinde.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!