• Yeni
Ana Sayfa Aaditri Panço Katı Kapalı Kare Puf, Gri, 18 18 18

Ana Sayfa Aaditri Panço Katı Kapalı Kare Puf, Gri, 18 18 18

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

LR Home Aaditri Panço Katı Kapalı Kare Puf, Gri, 18 "x 18 " x 18 ". Konfor ve stilin bir karışımını sunan bu çekici puf ile yaşam alanınızı zenginleştirin. Bu puf, Hindistan'da% 65 yün ve% 35 pamuktan oluşan bir kombinasyon kullanılarak yapılır ve yumuşak bir his ve üstün kalite sağlar. EPS Bilya dolgusu dayanıklılık ve hafif bir tasarım sağlar, bu da onu ekstra oturma, ayak dayama yeri veya dekoratif bir vurgu için ideal seçim haline getirir. Oturma odanızda, yatak odanızda veya ofisinizde olsun, bu parça dekorunuza sofistike bir dokunuş katacak. Bugün sahip olması gereken bu parça ile alanınızı yükseltin! Hindistan'daki uzman ustalar tarafından özenle el yapımı. Ekstra konfor için% 65 yün ve% 35 pamuktan yapılmış, kabartmanın şeklini korumak için EPS dolgulu. Hafiftir ve bir odadan diğerine kolayca taşınabilir. Geçiş, bohem ve modern temalı alanlara uyar. Nötr renk tonları, bu kabarıklığın mevcut dekorunuzla kolayca karışmasını sağlar. 300 lbs'ye kadar ağırlıkları destekleyecek kadar dayanıklıdır. LÜTFEN dikkat : Bilgisayar monitörleri ve cep telefonlarındaki farklılıklar nedeniyle dijital görüntüler ve renkler değişebilir. Ölçümler yaklaşıktır ve desenler seçilen şekle ve boyuta göre biraz değişebilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!