• Yeni
Anji Dağı Pembe Kravat Boyalı Kare Puf

Anji Dağı Pembe Kravat Boyalı Kare Puf

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Pembe kravat boyalı puf, benzersiz, eğlenceli, canlı, güzel el baskısı bir tasarım sunar. Ekstra fermuarlı kapak ve üstün dolgu ile bu puflar en son dayanır ve evinizin herhangi bir alanına gerçek oturma alanı ekler. Bir sandalye gibi rahatça oturur veya osmanlı gibi yorgun ayakları kaldırmak için bir sığınak oluşturur. Eğlenceli tasarımlar mavi ve pembe renklerde gelir. Boyutlar : 24 "G x 24" U x 17"Y. Her türlü oturma düzenine kolay ve dayanıklı tamamlayıcı. Parlak ve canlı renklerde güzel baskılı pamuk. Yetenekli ustalar tarafından ustalıkla basılmış ve elle hazırlanmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlanmış ve doldurulmuştur. Sağlam ve rahat bir oturuşa sahip ekstra büyük puf. Birinci sınıf, geri dönüştürülebilir, oldukça esnek (küçülmez) genişletilmiş polipropilen boncuk ile doldurulur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!