• Yeni
Lr Home Modern Damalı Boyutlu Kapalı Puf, Gri ve Beyaz, 18 14

Lr Home Modern Damalı Boyutlu Kapalı Puf, Gri ve Beyaz, 18 14

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Lr Home Modern Damalı Boyutlu Puf, Gri / Beyaz, 18 "x 18 " x 14 " Kare. Form, işlev ve modayı tek bir büyüleyici pakette sunan bu puf, çağdaşdan endüstriyele ve vintageye kadar her tarza uyum sağlamak için modern minimal ızgara tasarımına ferahlatıcı bir bakış sunuyor. Doğal beyaz ve koyu ila açık grinin iç içe geçmiş ızgarası, bunu her alan için mükemmel nötr bir gereklilik haline getirir. Evinizdeki başka bir odaya kolayca gizlenebilen veya taşınabilen bu hepsi bir arada nesneyi ek bir koltuk, ayaklık, tabure, osmanlı, yan sehpa veya sadece şık bir dekor olarak kullanın. Olasılıklar sonsuzdur! Lr Home Modern Damalı Boyutlu Kapalı Puf, Gri / Beyaz, 18 "x 14" PAKET İÇERİĞİ : (1) 18 "x 18” x 14 ” Tamamen Monte Edilmiş% 100 Pamuk (EPS Topları Doldurma) Küçük Küp Ayak Taburesi Puf Osmanlı. Yapılandırılmış STİL : Hareketlilik göz önünde bulundurularak tasarlanan bu hafif puf, oturacak kadar sağlamdır ve odadan odaya kolayca taşınır. Yoğun EPS dolgusu destekleyicidir ve alanınızı şık işlevlerle dolu tutmak için şeklini korumaya yardımcı olur!. Pazara üretici : Geleneksel tekstil teknikleriyle dokunan bu puf, Hindistan'daki yetenekli zanaatkarlar tarafından yapılan karmaşık bir şekilde hazırlanmış bir ev aksanıdır. Özenle hazırlanmış, her parça kendi bireyselliği ile benzersizdir. FONKSİYONEL, modaya uygun mobilyalar : Puflar, çok yönlü kullanımları ile herhangi bir yatak odasına, oturma odasına, ev ofisine, yatakhaneye ve küçük alana popüler bir ektir. Tüm oturma ve stil ihtiyaçlarınızı tek bir aksanla karşılayın!. TEMİZLİK VE bakım : Hafif Deterjan ve Su ile Lekeyi temizleyin. LÜTFEN dikkat : Görüntüler bilgisayar monitörlerindeki farklılıklar nedeniyle değişebilir, bazı renkler biraz değişebilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!