• Yeni
Kuantum Accurst Yem Döküm Balıkçılık Reel, Boyutu Makara, Sağ El Almak, Büyük Boy Kaymaz Kolu Kolları ve Sürekli

Kuantum Accurst Yem Döküm Balıkçılık Reel, Boyutu Makara, Sağ El Almak, Büyük Boy Kaymaz Kolu Kolları ve Sürekli

Ziyaretçi izlenme:
₺ 209.98

Stokta
Mağazada

Bu güvenilir Quantum Accurst baitcasting makarası ile balık tutma gezilerinizin sorumluluğunu üstlenin. Seramik-karbon çekme sistemi, 8 + 1 pt ile üretilmiştir. hız yatakları, ACS döküm kontrolü ve sıfır sürtünmeli tasarım Doğruluğu, her dökümde aşırı pürüzsüzlük ve hat akışkanlığı sağlar. Bir Flippin anahtarı ile donatılmış ve koruma koruması ile kapatılmış sağlam tek parça alüminyum çerçeve, bu baitcasting makarasını korozyondan korur ve kafa kafaya herhangi bir balık almaya hazır tutar. Sorunsuz Kullanım : Quantum Accurst makarası, herhangi bir elementteki herhangi bir balığı almak için koruma koruması ve 9 korozyon önleyici rulmana (2 PUAN, 6 BB, 1 RB) sahiptir. Makaralı rulman, herhangi bir uygulama için anında kancalar ve süper pürüzsüz performans için sürekli anti-ters sağlar. Sağ el alma ve büyük boy kaymaz tutamaklara sahiptir. Üstün Tasarım : Bu baitcasting makarası, pürüzsüz ve tutarlı bir geri alma için 6.3 : 1 dişli oranına ve 27 ıpt'ye (dönüş başına inç) sahiptir. CSC sürükleme sistemi, değerli avınızı sarmak için size en üst düzeyde tasarım ve güç sağlayan 18 pound'a kadar maksimum sürükleme tutabilir. Çok Yönlü Kullanım : Güvenilir Kuantum Doğruluğu ile balık tutma gezilerinizin sorumluluğunu üstlenin. 135/12 yds / lbs'lik mono kapasitesi ve 170 metreye kadar 30 kiloluk örgülü olta tutabilme özelliği ile bu makara, walleye'den bas, yayın balığı, striptizci ve daha fazlasına kadar orta ve ağır türler içindir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Neredeyse Doğal 16

₺ 3.00

Bu badanalı metal yıldız duvar dekorasyonu ile her görünümü tamamlayın Yüksek kaliteli malzemelerden hazırlanmış bu dekor aksanını çıplak duvarlara veya yalnız köşelere ek

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!