• Yeni
Benzersiz Pazarlık Motosiklet Karbüratör Tamir Kiti Yeniden Yamaha Grizzly 02-05

Benzersiz Pazarlık Motosiklet Karbüratör Tamir Kiti Yeniden Yamaha Grizzly 02-05

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Ürün, bir karbüratör için gerekli contaları, o-ringleri, şamandıra valflerini ve jetleri içerir. Bu ürün, karbüratörü onarmak için gerekli tüm bileşenleri içerir. Bir karbüratörü onarmak için iki karbüratörlü ve bileşenli Atv modelleri. Uzun servis ömrü için kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık sunar. Kurulumu kolay ve güvenilir. Profesyonel kurulum tavsiye edilir. Lütfen ürünümüzün modelinize uygun olduğundan emin olun ve sipariş vermeden önce resimleri orijinal karbonhidratınızla karşılaştırın ve herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bu OEM olmayan bir üründür, sadece aksesuardır! Yamaha Grizzly 660 2002 ~ 2005 için uygun. Benzersiz pazarlık motosiklet Karbüratör Tamir Kiti Yeniden Yamaha Grizzly 660 02-05 için Malzeme : Metal, kauçuk. Renk : Siyah, altın sesi. Boyut : 60x60mm / 2.36x2.36 (L * G). Paket içeriği : 1 x karbüratör tamir kiti yeniden. Karbüratörü onarmak için gerekli tüm bileşenleri içerir. Kurulumu kolaydır. Orijinal parçaların doğrudan değiştirilmesi.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!