• Yeni
Linon Romero Sırtı Açık Köşe Köşe, 5 Parçalı Yastık Takımı, Beyaz Doğal

Linon Romero Sırtı Açık Köşe Köşe, 5 Parçalı Yastık Takımı, Beyaz Doğal

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1278.00

Stokta
Mağazada

Bu kahvaltı köşesi, bir fincan kahve ile rahatlamak veya öğle yemeğinde arkadaşlarınızla bir araya gelmek için mükemmel bir yer yaratır. Yazlık ve çiftlik evi tarzı, eşleştirmek istediğiniz yuvarlak, dikdörtgen veya kare masayı tamamlayacaktır. Çevresi ile nihai esneklik sağlamak için sırtı açık olan bu düz beyaz parça, maliyet veya güçlük çekmeden yerleşik görünüm sunar. Masif çam koltuklar, ekstra yer altlıkları veya mevsimlik süslemeler için gizli depolamayı ortaya çıkarmak için açılır. Tek bir kutuda rahatça gelir. 5 Parça yastık ve yastık takımı ile birlikte gelir. Düz bej kapaklar, büyük ölçekli bir bufalo ekose ve eşleşen küçük ölçekli bir ekose ve ayrıca çizgili daha küçük bir 18 ”x 12” bel yastığı dahil olmak üzere koordineli kontrol desenlerinde iki adet 20 ”x 20” yastıkla tamamlanmaktadır. Kolay temizlik için tüm kumaşlar açılabilir ve çıkarılabilir. Evinize koordineli bir kıyı cazibesi eklemek hiç bu kadar kolay ve uygun fiyatlı olmamıştı. Gizli depolamayı ortaya çıkarmak için açılan sıra koltuklara sahip çam ağacından sırtı açık köşe. Yumuşak yakın menteşeler çarpmayı önler. Koordineli bej kareli desenlerde iki adet 20 inç x 20 inç atma yastığı, büyük ölçekli bir bufalo ekose ve eşleşen küçük ölçekli bir ekose içerir. Sıkı şerit deseninde eşleşen 18 inç x 12 inç bel yastığı, akıllı bir vurgu ve ekstra destek sunar. Kolay temizlik için tüm kapaklar açılabilir ve çıkarılabilir. Set, uygun fiyatlı tek bir pakette koordineli kıyı cazibesi ve büyük değer getiriyor. Arkalıksız köşe için montaj gereklidir. 600 lbs'ye kadar dağıtılmış lbs'yi destekler. Köşe Boyutları : 62,38 U X 16,5 D X 3 Saat inç. 2 Kutuda gönderilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Neredeyse Doğal 16

₺ 3.00

Bu badanalı metal yıldız duvar dekorasyonu ile her görünümü tamamlayın Yüksek kaliteli malzemelerden hazırlanmış bu dekor aksanını çıplak duvarlara veya yalnız köşelere ek

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!