• Yeni
Pgı-270xl için Yummyart yenilebilir temizleyici - siyah

Pgı-270xl için Yummyart yenilebilir temizleyici - siyah

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.00

Stokta
Mağazada

Bu öğe bir Yummy Art yıkama temizleme kartuşu içindir. Bu kartuş, yazıcınızın kullanılmaması nedeniyle tıkanmış olabilecek yazıcı kafalarının tıkanmasına yardımcı olmak için harika olan özel, gıda sınıfı bir temizleme solüsyonuyla doldurulur. yenilebilir su bazlı gıda boyası ile yapılır, şeker ve renk içerir. Yazıcıyı çok uzun süre boşta bırakırsanız, kartuşlardaki sıvı hafifçe buharlaşarak yazıcınızın yazıcı kafalarını kristalleştirebilecek ve tıkayabilecek tortular bırakabilir. Yazıcınızı günde bir kez açıp kapatarak, yazıcınız bir temizleme döngüsü yapmak üzere astarlanır ve baskı kafalarından akmasını sağlayarak tıkanmaları önler. Yazıcı kafalarınız kullanılmaması nedeniyle tıkanırsa, bu temizleme kartuşlarından birini takabilir ve yazıcınızda bir yazıcı kafası temizleme döngüsü çalıştırabilir ve temizleme sıvısının yazıcıdan geçmesi için birkaç sayfa yazdırabilirsiniz. Ardından Yummy Art yenilebilir kartuşunuza geri dönün ve yazdırmaya geri dönün. Temizleme solüsyonunu "gıda sınıfı" olarak belirtmeyen kaynaklardan sifonlu temizleme kartuşları veya temizleme solüsyonu kullanmayın. Yummy Art marka temizleme solüsyonu gıda sınıfıdır ve yenilebilir baskıya adanmış bir yazıcıda kullanılması amaçlanmıştır. Pgı-270xl - black için bu yummyart yenilebilir temizleyici, kaçıramayacağınız 20 doların altında indirimli bir fiyata harika bir üründür. Üstün Kalite. Kategori : Temizleme Solüsyonu. PGI-270 XL için temizleyici - siyah.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Neredeyse Doğal 16

₺ 3.00

Bu badanalı metal yıldız duvar dekorasyonu ile her görünümü tamamlayın Yüksek kaliteli malzemelerden hazırlanmış bu dekor aksanını çıplak duvarlara veya yalnız köşelere ek

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!