• Yeni
ContiTech Pro Plus Serisi Su Pompalı T-Kayışı Kiti

ContiTech Pro Plus Serisi Su Pompalı T-Kayışı Kiti

Ziyaretçi izlenme:
₺ 320.10

Stokta
Mağazada

Conti Tech Pro Plus Serisi Triger Kayışı Kiti, 2007 yılında CRP Automotive, triger kayışı, gergiler (varsa hidrolik), avaralar ve bir su pompası ile tamamlanan Pro Serisi Conti Tech Zamanlama Kitlerini gururla tanıttı. Profesyonel onarım teknisyenlerinden ezici bir çoğunlukla olumlu yanıt aldıktan sonra, bu harika fikri almaya ve daha iyi hale getirmeye karar verdik. 2010 yılında Pro Serisi Plus kitlerimizi tanıttık. Bu hat, Pro Serisi hattın sunduğu her şeyin yanı sıra kam ve denge milinin eklenmesini içerir seals.In 2015 yılında en iyi kitlerimizi daha da iyi hale getirmeye karar verdik. Pro Serimizin çoğunu Yükselttik. 120.000 mile kadar üretici hizmet aralığına uyan bir garanti ile birlikte daha da fazla OEM içeriğine sahip Pro Serisi Plus Kitler. Conti Tech Pro Plus Serisi Su Pompalı T Kayışı Kiti. Conti Tech Pro Plus Serisi Su Pompalı T Kayışı Kiti. Conti Tech Pro Plus Serisi Su Pompalı T Kayışı Kiti. Conti Tech Pro Plus Serisi Su Pompalı T Kayışı Kiti.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

INC Motor Harmonik Bal

₺ 0.33

ENG HARMONİK BAL Harmonik dengeleyicinin amacı krank mili titreşimlerini absorbe etmektir Harmonik dengeleyiciler tipik olarak üç parça halinde inşa edilir İlk parçaya genellikle g�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!