• Yeni
Dorman 695-Belirli Chrysler Dodge Modelleri için arka Yolcu tarafı ABS Tekerlek hız Sensörü Seç uyar: 2001-CHRYSLER

Dorman 695-Belirli Chrysler Dodge Modelleri için arka Yolcu tarafı ABS Tekerlek hız Sensörü Seç uyar: 2001-CHRYSLER

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Bu doğrudan değiştirilen ABS tekerlek hız sensörü, orijinal ekipman sensörünün uyumu ve işleviyle eşleşir. Fabrika tarzı elektrik konektörlerine sahip kaliteli malzemelerden üretilen bu sensör, dayanıklı ve güvenilir olacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ürün mühendisleri ve uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından desteklenen 80.000'den fazla ürünle Dorman, Kuzey Amerika'nın her yerinde otomotiv profesyonellerinin, arka bahçe mekaniğinin ve kendin yap uzmanlarının ilk tercihidir. İdeal değiştirme - bu ABS tekerlek hız sensörü, her koşulda güvenli fren performansını geri kazanmak için orijinal ekipman sensörünün uyumu ve işleviyle tam olarak eşleşir. Dayanıklı yapı - bu tekerlek hız sensörü, güvenilir bir onarım ve uzun servis ömrü sağlamak için kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Uygun maliyetli çözüm - orijinal ekipman kalitesini rekabetçi bir fiyata sunar. Kalite test edildi - bu ABS sensörü, kaliteli bir uyum ve güvenilir performans sağlamak için deneme ve malzeme testlerinden geçti. Uygunluğu sağlayın - bu parçanın aracınıza tam olarak uyduğundan emin olmak için yılınızı, markanızı, modelinizi ve yapılandırmanızı bu sayfadaki donanım aracına girin. Araç modeli yıl bu bölüm uyar : Chrysler Sebring : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 Dodge Stratus'u : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Debriyaj Köle Silindiri

₺ 60.70

PERFECTİON debriyaj köle silindiri, otomotiv endüstrisinde kalite ve işçilik konusunda ün kazandı Bugün yoldaki hemen hemen her otomobil için debriyaj köle silindirleri üretiyoruz

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!