• Yeni
Dorman 748-Ön Yolcu Yan Elektrikli Cam Motoru ve Regülatör Tertibatı Seçmek için Dodge Mitsubishi Ram Modelleri Dodge

Dorman 748-Ön Yolcu Yan Elektrikli Cam Motoru ve Regülatör Tertibatı Seçmek için Dodge Mitsubishi Ram Modelleri Dodge

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Bu yedek elektrikli cam motoru ve regülatör tertibatı, belirli araç yıllarında, markalarında ve modellerinde stok cam regülatörünün tam oturuşuna, işlevine ve performansına uyacak şekilde hassas bir şekilde tasarlanmış ve kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ürün mühendisleri ve uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından desteklenen 80.000'den fazla ürünle Dorman, Kuzey Amerika'nın her yerinde otomotiv profesyonellerinin, arka bahçe mekaniğinin ve kendin yap uzmanlarının ilk tercihidir. Güvenilir değiştirme - belirtilen araçlarda orijinal pencere regülatörünün uygunluğuna, işlevine ve performansına uyacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Kalite güvencesi - uzun, sorunsuz bir servis ömrü sağlamak için gerçek bir araç kapısında binlerce kez bisiklet sürerek kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Kolay kurulum - doğrudan, kesintisiz bir uyum sağlamak için orijinal ekipman şekline ve boyutlarına uyacak şekilde tersine mühendislik yapılmıştır. Güvenilir tasarım - Kuzey Amerika'da tasarlandı ve otomotiv satış sonrası deneyiminin uzun geçmişiyle desteklendi. Araç modeli yıl bu bölüm uyar : Dodge Dakota : 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 Mıtsubıshı Akıncı : 2006, 2007, 2008, 2009 Ram Dakota : 2011 Ram H100 Kamyonet : 2014.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

INC Motor Harmonik Bal

₺ 0.33

ENG HARMONİK BAL Harmonik dengeleyicinin amacı krank mili titreşimlerini absorbe etmektir Harmonik dengeleyiciler tipik olarak üç parça halinde inşa edilir İlk parçaya genellikle g�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!