• Yeni
Donanım WM81511 ile Ultimate Frenler Ön ve Arka Yarı Metalik Fren Balatası ve Rotor Kiti

Donanım WM81511 ile Ultimate Frenler Ön ve Arka Yarı Metalik Fren Balatası ve Rotor Kiti

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.33

Stokta
Mağazada

Ultimate Frenler Yarı Metalik Fren Balatası ve Rotor Kiti, aşınmış frenler için ağrısız, ekonomik çözümdür. Fren balataları, rotorlar ve paslanmaz çelik donanımlarla tamamlanan bu kit, aracınızın fabrika frenlerini doğrudan değiştirmek için tasarlanmıştır. Yarı metalik fren balataları uzun ömürlüdür ve fabrika fren pedalı hissini geri getirir. Rotor titreşimini önlemek ve güvenliği artırmak için her rotor ayrı ayrı dengelenir. Ultimate Frenler fren kitleri aracınız için özel olarak tasarlanmıştır. Uygun teçhizatı sağlamak için lütfen aracınızı girin. Ultimate Frenler Ön ve Arka Yarı Metalik Fren Balatası ve Donanıma sahip Rotor Kiti WM81511. . Yarı metalik fren balataları, rotorlar ve paslanmaz çelik montaj donanımı içerir Yarı metalik fren balataları uzun ömürlüdür ve fabrika fren pedalı hissini geri getirir. . Fabrika frenlerini doğrudan değiştirir Her kit, aracınıza mükemmel şekilde uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Aşınmış frenleri geri yüklemek için ağrısız çözüm. . Uyar : BMW 525i 1990-1995; BMW 525i T 1993; BMW 530i 1994-1995; BMW 535i 1990-1993.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Metri Yeni Su Pompası

₺ 2.67

METRİX "Dünyayı Soğutmak" Yeni Su Pompasımetrix su pompaları, sabitten yüksek hıza kadar tüm sürüş koşullarında olağanüstü bir soğutma sıvısı akış hızı sağlar.Koroz

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!