• Yeni
Miabella kadın 7 Karat T.G.W. Yastık Kesim Mavi Topaz ve Oluşturulan Beyaz Safir Gümüş Çift ışık halkası

Miabella kadın 7 Karat T.G.W. Yastık Kesim Mavi Topaz ve Oluşturulan Beyaz Safir Gümüş Çift ışık halkası

Ziyaretçi izlenme:
₺ 375.98

Stokta
Mağazada

Bu çarpıcı Miabella Mavi Topaz ile cesur olun ve Beyaz Safir Çift Halo Yüzük Yaratın. Pırıl pırıl gümüşten üretilen bu trend belirleyici yüzük, ortasında 102 yuvarlak kesim, serme seti oluşturulmuş beyaz safir değerli taşlar (1,25 x 1,25 mm) bulunan çatal uçlu, yastık kesimli gök mavisi topaz değerli taşa (12 x 10 mm) sahiptir. grubun 3/4'ü. Yüksek cilaya kadar geliştirilmiş bu sevimli yüzük, herhangi bir topluluğa bir renk patlaması ve zarafet katacağından emin. Saf Gümüşten üretilmiştir. 7-1/4ct tgw Mavi Topaz. Mavi Topaz Kesim : Yastık Beyaz Safir Kesim : Yuvarlak. Sivri uçlu taş. Bant Genişliği : 3mm. çift Halo Yüzük. Aralık Doğum Taşı. Yüksek Cila Kaplama - Ekstra ışıltı ve parlaklık için yüksek cila ile tamamlanmıştır. Mükemmellik için Paketlenmiş - Miabella ile, tüm parçalarımız bir parlatma bezi ve garanti kartı ile eşleştirildiği için ışıltıdan daha fazlasını elde edersiniz, hepsi çarpıcı bir hediye kutusuna sarılır. Zamansız Klasikler - Miabella için en yeni stilleri benimsemek önemlidir, ancak onları zamansız kılmak hedefimizdir. Şık klasikleri tüm ceplere uygun bir fiyata bulabilirsiniz!. Küresel İşçilik - Miabella, 40 yılı aşkın üretim ve tasarım deneyiminin doruk noktasıdır. Gemologlarımız, tasarımcılarımız ve alıcılarımız, her parça için yüksek kaliteli mücevherler ve yenilikçi ilham almak için dünyayı dolaşıyor. Miabella güzel takılarının her tarza uygun benzersiz bir parçası vardı. Miabella Garantisi - Miabella, sattığımız tüm mücevherlerin en yüksek standartları karşıladığını garanti eder ve logosu, yüksek kaliteli, üst düzey denetim, birinci sınıf malzemeler ve şaşırtıcı derecede üstün yapı ve tasarıma sahip ürünleri işaretler. Tüm malzemeler Kuyumcu İhtiyat Komitesinin standartlarına göre doğru sertifikalandırılmıştır. % 100 Memnuniyet Garantisi - Son derece özverili müşteri hizmetleri ekibimiz, gerekirse her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!