• Yeni
İstiflenebilir İfadeler Gümüş Mavi Topaz ve Pırlanta Yüzük

İstiflenebilir İfadeler Gümüş Mavi Topaz ve Pırlanta Yüzük

Ziyaretçi izlenme:
₺ 138.00

Stokta
Mağazada

Nefes kesici derecede güzel olan bu basit ama çarpıcı yüzük kesinlikle göze çarpacak. Zarif bir 0.12 cttw mavi topaz değerli taş ve 0.144 cttw pırıltılı elmas, gümüş 2.62mm bant üzerinde zekice öne çıkıyor. Bu İstiflenebilir İfade halkası sonsuza dek sevilecek ve 8 parmak büyüklüğünde olacak.Metal Ağırlığı : 2.06 grams Jewelry Türü : İnce Stil : İstiflenebilir yüzükcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2.77mmhalka Boyutu : 8boyutlar : Halka Üst Uzunluk ve Genişlik 3.34mmkapalı Arka Taş Detayları : Tip : Mavi TopazŞekil : Kareağırlık : 0.12 cttmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Çerçe Veamond Detayları : Şekil : yuvarlakağırlık : 0.144 Cttmiktar : 18 Takı Ayarı : Prongöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Hindistan Gümüş, Katı, Kapalı Geri, Taş, Elmas.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!