• Yeni
ct Yastık Kesim Simüle Morganit Halo Yüzük Gümüş

ct Yastık Kesim Simüle Morganit Halo Yüzük Gümüş

Ziyaretçi izlenme:
₺ 55.94

Stokta
Mağazada

Bu simüle edilmiş morganit değerli taş yüzük, bol miktarda çekicilik için tüm dik açıları dengeler. Merkezde yastık kesimli pembe bir taş bulunurken, kübik zirkondan akan bir parlaklık akışı haleyi ve çapraz sapları süslüyor. Bitirmek, elle kesilen her fasetten ışığı yansıtan bir dama tahtası yüzeyidir. Kolay hediye vermek için çekici bir şekilde kutulu. Bu güzel yüzük sağlam olarak üretilmiştir.925 Ayar Gümüş ve özgünlük için 925 damgalı bir damgaya sahiptir. Ana Taş : Simüle Morganit; 2 Karat, yastık kesim, 8x8mm; Pembe renk ile bir Sİ1-Sİ2 netlik. Accent Taş : Kübik Zirkonya; 0.5 Karat, yuvarlak parlak şekil, 1x1mm; F-G renk ile bir VS1 netlik. Metal : .925 Damgalı 925 Ayar Gümüş, 3 gram. Boyutlandırma : Halka 5 ila 9 boyutlarında mevcuttur. Özel günler için mükemmel bir imza hediye kutusu içerir. Doğum Taşı Ayı : Ekim.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Peridot Gümüş Yüzük

₺ 76.56

Bu, saf gümüşten yapılmış güzel ve basit bir yüzük Rodyum kaplamaya sahiptir Bu süslü yüzük güzel 0.15 cttw'ye sahiptir peridot değerli taşlar 2.25mm halka, görünümünüz�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!