• Yeni
Gizli Hazineler Kolsuz Kepçe Boyun Örgü Midi Gecelik paketi

Gizli Hazineler Kolsuz Kepçe Boyun Örgü Midi Gecelik paketi

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Secret Treasures'ın bu Midi geceliğinde tam bir konforla çevrili bir gün hayal dünyasına dalın veya dinlenin. 44 ”uzunluğunda ve gömlek kuyruğu etekli süper yumuşak suni ipek spandeksten yapılmıştır. Uyumak, uzanmak veya dışarı çıkmak için Secret Treasures'dan bu midi pijama elbisesini giyin. Kepçe boyunlu kolsuz elbise, pijama gardırobunuzu yükseltmek için koordine trim detaylarıyla daha uzun bir uzunluğa sahiptir. Bir dizi güzel renk ve baskıda sunulur. Münhasıran satıldı . Yuvarlak yakalı ve kontrast süslemeli detaylara sahip kolsuz midi. Yan dikiş cepleri ve Yan Yarıklar; Ön Yakada büzgü; Sağlam bağlama detayları. Uzunluk, Merkez cepheden 44 "dir. % 95 Suni İpek% 5 Spandeks Jarse. Makinede yıkanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

St Supmnk Pantolon Koyun

₺ 0.33

Secret Treasures'ın bu kadın pijama pantolonlarıyla rahatça uyuyun ve dinlenin Sizi gündüzden geceye rahat ettirmek ve kısıtlayıcı olmayan bir his için rahat bir oturuşa sahip ol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!