• Yeni
Başlangıç için GC Biftek Koleksiyonu Krom Çinko Tırtıklı Izgara Takılar, 6'lı Paket

Başlangıç için GC Biftek Koleksiyonu Krom Çinko Tırtıklı Izgara Takılar, 6'lı Paket

Ziyaretçi izlenme:
₺ 34.10

Stokta
Mağazada

Izgarada çalışırken kimin bifteğinin kimin olduğunu hiç kaybettiniz mi? Hiç yanlış biftek veya et parçası servis edildi mi? Bu asırlık sorun geçmişte kaldı. Bu 6 ızgara tılsım seti, her kesimin ne kadar pişirilmesi gerektiğini ayırt etmek için çeşitli işaretler taşır : Nadir için R, orta için M, aferin için W, artı aradaki adımlar, siz çıkmalarını isteyene kadar sıkıca sabitlenmelerini sağlamak için tırtıklı kenarlara sahiptir ve krom çinkodan yapılmıştır, biftek, tavuk, domuz eti, balık, antilop vb. Için onları tamamen güvende tutmak. Izgarada çalışırken kimin bifteğinin kimin olduğunu hiç kaybettiniz mi? Hiç yanlış biftek veya et parçası servis edildi mi? Bu asırlık sorun geçmişte kaldı. Bu 6 ızgara tılsım seti, her kesimin ne kadar pişirilmesi gerektiğini ayırt etmek için çeşitli işaretler taşır : Nadir için R, orta için M, aferin için W, artı aradaki adımlar, siz çıkmalarını isteyene kadar sıkıca sabitlenmelerini sağlamak için tırtıklı kenarlara sahiptir ve krom çinkodan yapılmıştır, biftek, tavuk, domuz eti, balık, antilop vb. Için onları tamamen güvende tutmak.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Dantel Trim Uyku Kısa

₺ 57.98

Dantel süslemeli Blis Sleep Short, loungewear'ınızı giydirmenin en kolay yoludur Ultra yumuşak suni İpek imalatından narin saten kordona kadar, bu pijama şortu konfor veya stil açı

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!