• Yeni
Vantuz Duş Kolu cam kapi kaymaz Küpeşte Banyo banyo tutamağı Yaşlı Güvenlik Banyo Duş Küvet Kavrama

Vantuz Duş Kolu cam kapi kaymaz Küpeşte Banyo banyo tutamağı Yaşlı Güvenlik Banyo Duş Küvet Kavrama

Ziyaretçi izlenme:
₺ 27.98

Stokta
Mağazada

Açıklama : Yüzeye zarar vermez veya kalıntı bırakmaz. Kolayca taşınabilir, bu yüzden her yere yanınızda götürün!Kaygan bir alanda size sürekli güven verecektir. Güçlü vantuz tasarımı, karo, cam ve akriliklerde bile gözeneksiz düz yüzey üzerinde çalışır.Yaralılar, yaşlılar ve küçük çocuklar ile kaygan alanlarda ekstra desteğe ihtiyaç duyan herkes için mükemmeldir. Yerleştirdiğiniz yere sıkıca yapışacaktır.Taşınabilir. Denge çubuğu tutamağının takılması ve çıkarılması kolaydır, ihtiyacınız olan her yere yanınızda götürün, sabitlemek için kilitleme mandallarını aşağı doğru itin veya serbest bırakmak için yukarı çevirin.Sağlam ve güvenli. Plastik ve nervürlü tutma kollarından yapılmıştır. Kulpun alt tarafı kalıplı parmakları sayesinde banyo, küvet, duş ve tuvalet korkuluklarında emniyet ve güvenlik sağlayarak elleriniz ıslakken bile kaymaz.Özellikler : Malzeme : plastik.Boyut : 29*9*7.5 cm.Renk : resim olarak göster.Notlar : Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Paket şunlardır : 1 x Vantuz Duş Kolu. Duş veya küvet ıslak olduğunda çok tehlikeli olabilir. İçeri girip çıkmak özellikle çocuklar ve yaşlılar için çok kaygan olabilir. Duş kolu tutma çubuğumuz kazaları önleyecek ve sizi güvende tutacaktır. Güncellenmiş vantuzlar daha güçlü bir emiş gücüne sahiptir ve zamanla düşmez. Tutma çubuğu sağlam ve rahattır. Nervürlü tutma kolları sayesinde kaymaz özelliği olduğu için elleriniz ıslaksa endişelenmenize gerek yok. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kolayca kurulabilir veya çıkarılabilir. Takarken, daha sağlam bir kurulum için vantuzları ıslatın ve sabitlemek için iki tırnağı kilitleyin. İki sekmeyi geri çevirmek, kolay bir şekilde çıkarılmasına yardımcı olur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Topraklama Kontağı

₺ 89.98

2400 / 2410 / 2420 / 2430 Topraklama Kontağı Bu öğenin değiştirdiği OEM parça numarası RC14060 parça numarasıdır Bu ürün, önemli bir değer odaklı tasarrufla sunulan ve hızl

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!