• Yeni
Benzersiz Pazarlık Dantel Ön Peruk Orta Uzun Düz Bob Kız Sarı 14

Benzersiz Pazarlık Dantel Ön Peruk Orta Uzun Düz Bob Kız Sarı 14

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Peruk çok şık ve değiştirilebilir, ihtiyacınıza göre herhangi bir stile dönüştürebilirsiniz. Ustaca yeteneklerinizi göstermenin zamanı geldi. Nefes alabilen yüksek elastik ağ ve hafif, bu dantel saç çizgisi ön peruğunu giydiğinizde kendinizi çok rahat hissetmenizi sağlar. Bu sevimli peruk da arkadaşlarınız veya aileniz için harika bir hediye. Uzun ömürlü bir saç modelidir; tekrar kullanılabilir, yıkanabilir, soğuk suda şampuanla yıkanabilir. Gerçekçi saç çizgilerine sahip dantel ön peruklar, tıpkı kendi saçlarınız gibi yapar, herkes bu peruğun ne kadar gerçekçi olduğuna şaşıracaktır. Tıpkı kendi gerçek saçlarınız gibi ısıya dayanıklı sentetik elyaf, yumuşak dokunuş ve doğal görünümden yapılmıştır. Çok şık tasarımlı ve güzel görünümlü kadınlar için peruklar, sizi daha güzel ve kendinden emin kılar, bu sevimli perukla tonlarca iltifat alırsınız. Düzeltmek için 2 ayarlanabilir kayış ve 2-3 tarak içeren rahat peruk başlığı, boyutunu başınıza uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çoğu insan için mükemmel boyut. Benzersiz Pazarlık Dantel Ön Peruk Orta Uzun Düz Bob Kız için Sarı 14 "Çoğu insan için uygundur. Giymek kolay. Peruk Uzunluğu : 14 ". Ağırlık : 300g. Ayarlanabilir Peruk Kapağı : 21 "- 23". Renk : Sarı. Malzeme : Sentetik Elyaf. Paket içeriği : 1 peruk; 2 peruk kapağı.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!