• Yeni
dWeb freeshippingfreer 11 Eylül Perşembe günü dönüyor: PDT

dWeb freeshippingfreer 11 Eylül Perşembe günü dönüyor: PDT

Ziyaretçi izlenme:
₺ 155.60

Stokta
Mağazada

Bir (1) 4,8 onsluk HERSHEY'S Miniatures Çeşitli Çikolatalı Şeker Çubukları içerir. Atıştırmalık çekmecelerini, şeker tabaklarını ve öğle yemeği kutularını her gün tatlandırdığınızdan emin olarak çeşitli çikolatalı şekerlerle doldurun. Sertifikalı koşer çikolatalı şeker çubukları, kolay saklama ve kalıcı tazelik için ayrı ayrı sarılır. Binadaki her parti üyesi için tatlı bir çikolata ikramıyla kutlamaya hazır yıldönümü, doğum günü ve mezuniyet partilerinde görünün. Tüm Noel, Sevgililer Günü, Cadılar Bayramı ve Paskalya kutlamalarınız için yumuşak sütlü çikolata, fıstıklı çikolatalı şeker, çıtır pirinçli çikolatalı şeker ve hafif tatlı bitter çikolatadan oluşan nefis bir ürün yelpazesi. HERSHEY'S sütlü çikolatalı şeker çubukları, HERSHEY'S ÖZEL KOYU hafif tatlı çikolatalı şeker çubukları, HERSHEY'S çıtır pirinçli KRACKEL çikolatalı şeker ve HERSHEY'S BAY GOODBAR fıstıklı çikolatalı şeker içerir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Topraklama Kontağı

₺ 89.98

2400 / 2410 / 2420 / 2430 Topraklama Kontağı Bu öğenin değiştirdiği OEM parça numarası RC14060 parça numarasıdır Bu ürün, önemli bir değer odaklı tasarrufla sunulan ve hızl

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!