• Yeni
Sol Meksika Birası, Paket, 11. fl oz Şişeler,% 4,5 ABV

Sol Meksika Birası, Paket, 11. fl oz Şişeler,% 4,5 ABV

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Sol Cerveza,% 4,5 ABV ile ferahlatıcı bir Meksika birasıdır. Hafif ve kolay inen bu ithal bira, güneşli bir günde arkadaşlarla seans yapmak için harika, temiz bir tada ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Bu yaz partisi hafif birası tüm durumlar için harika. Kaliteli malt arpa ve şerbetçiotu özü ile demlenen bu Meksika içeceklerinin her yudumunda sizi güneşin pozitif enerjisine bağlar. Bu kullanışlı 6 paket 11,2 sıvı ons şişesiz hafif bira, ister çatıda parti yapıyor olun, ister güneşte ıslanmış bir müzik festivalinde dans ediyor olun, her zaman mükemmel bir seçimdir. Altı adet 12 Sıvı Ons bira şişesi Sol Cerveza Meksika Birası alacaksınız. % 4,5 ABV ile hafif ve ferahlatıcı Meksika birası. Kaliteli malt arpa ve şerbetçiotu özü ile demlenmiş ferahlatıcı yaz birası. Bu Meksika içeceği güneş ışığı altın rengine ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Bir yaz partisi birası için bu hafif biradan 6 paket veya bir toplantı için eğlenceli bir bira seçin. Tacos veya en sevdiğiniz yemek tarifleriyle açık havada tadını çıkarın. Taşıma çantası, ihtiyacınız olan her yere serinletici içecekler getirmenizi kolaylaştırır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Dantel Trim Uyku Kısa

₺ 57.98

Dantel süslemeli Blis Sleep Short, loungewear'ınızı giydirmenin en kolay yoludur Ultra yumuşak suni İpek imalatından narin saten kordona kadar, bu pijama şortu konfor veya stil açı

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!