• Yeni
1. ct Kalp Şekli Yeşil Peridot ve Kübik Zirkon Yüzük Gümüş

1. ct Kalp Şekli Yeşil Peridot ve Kübik Zirkon Yüzük Gümüş

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

Bu Gümüş 1.25ct toplam ağırlık Peridot üç taşlı yüzük ile tarzınızı sergileyin. Bu Doğal Peridot yüzük, özel günler veya günlük kıyafetinizi renklendirmek istediğiniz her zaman için uygundur. Nefes kesen yeşil Peridot, bu Gümüş yüzüğün yıldızıdır. Bu klasik yüzüğün merkezinde, narin kübik zirkon ile vurgulanan kalp şeklinde doğal bir Peridot bulunur. Bu kadın Gümüş üç taşlı yüzük, orijinalliği sağlamak için 925 ile damgalanmıştır. Bu yüzük özel bir hediye kutusuyla birlikte gelir ve harika bir hediye olur. 1.25 ct Kalp Şekli Yeşil Peridot ve Kübik zirkon Yüzük Gümüş 1.25ct toplam ağırlık Peridot. Kalp şekli Doğal Peridot. 925 Ayar Gümüşten kokteyl yüzüğü. Yeşil renk Peridot. Ağustos doğum taşı. Peridot, yan taş ayarına sahip 7 x 7 mm'dir. Bir imza hediye kutusu içerir. Doğum günleri, yıldönümleri, tatiller ve diğer günler için düşünceli bir hediye yapar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!