• Yeni
İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Rhodolite Garnet Bükülmüş sonsuzluk yüzüğü

İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Rhodolite Garnet Bükülmüş sonsuzluk yüzüğü

Ziyaretçi izlenme:
₺ 55.36

Stokta
Mağazada

Bu basit ve zarif bükülmüş sonsuzluk yüzüğü ile aksesuarlarla herhangi bir kıyafeti aydınlatın. Göz kamaştırıcı çatal seti 1.5mm yuvarlak rhodolite garnet değerli taşlarla süslenmiş bu siyah rodyum kaplama gümüş yüzük her durum için mükemmel olacaktır. Parmak boyutu 6'da mevcut olan bu şık yüzük, günlük kullanım için harika olacak ve değerli taş 0,9 cttw ağırlığında ve bant genişliği 2 mm'dir.Metal Ağırlığı : 2,16 grams Jewelry Türü : İnceltme Stil : Bükülmüş Sonsuzluk yüzüğücinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2mmhalka Boyutu : 6katı Taş Detayları : Tip : Rhodolite garnetrenk : Kırmızışekil : yuvarlakboyutu : 1.5mmağırlık : 0.9 ctmiktar : 30 Jewelry Ayarı : Prongöğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Tayland Gümüş, Rodyum kaplama, Katı, Değerli Taş.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Peridot Gümüş Yüzük

₺ 76.56

Bu, saf gümüşten yapılmış güzel ve basit bir yüzük Rodyum kaplamaya sahiptir Bu süslü yüzük güzel 0.15 cttw'ye sahiptir peridot değerli taşlar 2.25mm halka, görünümünüz�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!