• Yeni
Peridot Gümüş Yüzük

Peridot Gümüş Yüzük

Ziyaretçi izlenme:
₺ 76.56

Stokta
Mağazada

Bu, saf gümüşten yapılmış güzel ve basit bir yüzük. Rodyum kaplamaya sahiptir. Bu süslü yüzük güzel 0.15 cttw'ye sahiptir. peridot değerli taşlar. 2.25mm halka, görünümünüzü tamamlamanın harika bir yoludur. Tüm boyutta mevcuttur 10. Yeni İstiflenebilir İfadeler Koleksiyonu ile kendinizi benzersiz ve eğlenceli bir şekilde ifade edin. Karıştırabileceğiniz, eşleştirebileceğiniz ve bir araya getirebileceğiniz yüzlerce halka arasından seçim yaparak stilinizi bir anda değiştirmenize olanak tanır. İstiflenebilir İfadeler, saf gümüşten yapılmış, renkli emaye, 14 ayar altın kaplamalı, çarpıcı elmaslar ve / veya değerli taşlarla süslenmiş mücevherler ve daha fazlasını sunar. Bu inanılmaz istiflenebilir mücevher yelpazesiyle olasılıklar sınırsızdır.Metal Ağırlığı : 2.14 grams Jewelry Türü : İnce Stil : İstiflenebilir Sonsuzluk yüzüğücinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2.25mmyüzük Boyutu : 10katı Taş Detayları : Tür : Peridotdoğum Taşı Ay : Ağusto Srenk : YeşilŞekil : yuvarlakboyut : 1.5mmağırlık : 0.15 cttmiktar : 9 Jewelry Ayarı : çerçeveöğeniz ücretsiz yeşil hediye kutusuna ulaşır beyaz bir yay ile, saklamak veya hediye vermek için mükemmeldir.Menşe ülke : Çin İstiflenebilir İfadeler Peridot Gümüş Yüzük : Çerçeve set Peridot Polished finish Rhodium kaplama kararmayı önlemek için Gümüş aşılmış0.13 ct. t.g.w.İstiflenebilir İfadeler markasıçok boyutta mevcuttur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!