• Yeni
0. ct Yuvarlak Yeşil Peridot İstifleme Yüzük Gümüş

0. ct Yuvarlak Yeşil Peridot İstifleme Yüzük Gümüş

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.33

Stokta
Mağazada

Beş taşlı bir yüzükle özel bir günü daha da anlamlı hale getirin. Üç serin zeytin yeşili hakiki Peridot değerli taş ve iki buzlu beyaz Kübik Zirkon aksanıyla, her açıdan pırıltı bekleyebilirsiniz. Bandın kenarları, güzel bir profil oluşturmak için iç içe geçmiş kafes detaylarıyla süslenmiştir. Her taşın bir aşk yılını temsil ettiği beş yıllık bir yıldönümü hediyesi için mükemmeldir. Yalnızca etik kaynaklı, çatışmasız gerçek değerli taşlar kullanılır. Kolay hediye vermek için bir kutu içerir. Oravo İnce Renkli Taş Koleksiyonundan özenle seçilen her taş, Kesimi, Rengi ve Parlaklığı için seçilmiştir. Bu parça, görsel olarak çekici boyut, toplam 0,50 Karat için elle kesilmiş üç adet 3,5 mm yuvarlak hakiki Peridot değerli taşa sahiptir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!