• Yeni
Brinley Şirketi. Bayan Tru Comfort Köpük Treaded Dış Taban Loafer

Brinley Şirketi. Bayan Tru Comfort Köpük Treaded Dış Taban Loafer

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Bu şık ama rahat tarzda, her zaman en iyi şekilde görünecek ve hissedeceksiniz. Brinley Co. tarafından Kitarah penny loafer. 4 mm Tru Comfort Foam ™ iç taban, esnek vegan deri ve her adımınızı bulutların üzerinde yürüyormuşsunuz gibi hissettiren ikiz çentikler ile düşünceli bir şekilde tasarlanmıştır. Timsah dokulu bir önlük aksanı klasik stile katkıda bulunur ve basamaklı kalın blok topuk modern bir dokunuş katar. Topuk Yüksekliği : 1 1/2 inç. Topuk Tipi : Blok Topuk. Platform Yüksekliği : 1 inç. Ayakkabı Genişliği : Orta. Kapatma tipi : kayma. Ayak stili : Yuvarlak. Astar : Suni Deri. Üst Malzeme : Vegan Deri. Dış taban Malzemesi : insan yapımı. Ayak Tabanı : 4 MM Tru Comfort Foam™. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Rahat Bayan Mokasen

₺ 39.98

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken,

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!