• Yeni
Kız Çocuk Dantel Süslemeli Cableknit Kazak

Kız Çocuk Dantel Süslemeli Cableknit Kazak

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.96

Stokta
Mağazada

İngiltere'nin en sevilen çocuk giyim markası George, en şirin erkek ve kız kıyafetleri için tek durak noktasıdır. Yaşları ne olursa olsun, küçüklerinize uyacak Georges rahat kazaklar, trend ceketler ve kot pantolonlarla sevimli görünecekler. Bu olmazsa olmaz etiket, büyüyen modacıların seveceği ayrıntılarla doludur. Metalik elyaf dokunuşuyla dokunan bu kablolu kazak, herhangi bir küçük modacının koleksiyonuna göz kamaştırıcı bir ektir. Özellikle omuzlardaki dantel çiçekleri, nervürlü kolları ve önden aşağıya doğru uzanan zarif yelpaze desenini seviyoruz. Metalik Kablo Örgü Kazak Kazak : % 95 pamuk,% 3 polyester,% 2 metalize elyaf. Kontrast kablo örgü tasarımı. Dantel çiçek omuz panelleri. Kalın örgü . Metalize lifler . Nervürlü etek ve manşetler. Makinede yıkanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gizli Ninja Kemer Seti

₺ 51.98

Herhangi bir ninja kostümü için harika bir aksesuar seti! Üç hançer, iki kılıç ve bir ninja yıldızı tutma çapraz kemerinde % 100 sentetik.Özellikler : (3) hançerler, (2) kıl�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!