• Yeni
Adalet Kız Kravat Ön Payet Kollu Tişört, Beden XS-XLP

Adalet Kız Kravat Ön Payet Kollu Tişört, Beden XS-XLP

Ziyaretçi izlenme:
₺ 23.98

Stokta
Mağazada

Bu sezon Justice Girls Kravatlı Ön Payet Kollu Tişört ile parlayacak! Bu sevimli tişört, ön tarafta eğlenceli bir grafik tasarıma ve kollarda ışıltılı payet şeritlere sahip! Kravatlı ön kenarı ile bu tişört, okula dönüş için rahat ve muhteşem bir görünüm için modacınızın gideceği yer olacağından emin olabilirsiniz! Onun kadar eşsiz bir görünüm için onu en sevdiği Adalet dipleriyle eşleştirin! Malzeme : % 60 Pamuk,% 40 Geri Dönüştürülmüş Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Uygun : Rahat. Yaka : Kepçe boyun. Kapatma : Kazak tarzıKnit. Kollu : Kısa Kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Işıltılı grafikler, pullu kol vurguları, kalıcı kravat önü. Adalet kravat ön payet kollu T-Shirt kızlar için. Adalet, kızınızın sürekli gelişen tarzını tamamlamak için trend parçalar ve klasik temel öğeler sunar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Çocuk Cadı Kostümü

₺ 2.00

Bu cadı bir pist modeli olabilir! Bu şık ve şık siyah elbise, kloş kollara ve mor vurgulara sahiptir Sivri bir yaka, eşleşen kemer ve gümüş toka ve vurgu süslemesi bu muhteşem t

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!