• Yeni
Mickey Mouse Yürümeye Başlayan Cosplay Fau Sherpa Kapüşonlu, 12M-5T

Mickey Mouse Yürümeye Başlayan Cosplay Fau Sherpa Kapüşonlu, 12M-5T

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.96

Stokta
Mağazada

Bu Mickey Mouse! Bu eğlenceli katman, 3 D vurgulu sevimli kapüşonlu bir tasarıma sahip bebeğinizin veya yürümeye başlayan çocuğunuzun gardırobuna harika bir katkı sağlar. Güvenli ve rahat bir uyum için fermuarlı bir kapakla, bu Erkek Mickey Mouse Kapüşonu, Disney görünümüne sevimli bir son dokunuş için kıyafetinin üzerine katlanır ve rahat kumaştan üretilmiştir. Malzeme : % 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Uygun : Rahat. Yaka : Nakış ve 3 D kulak vurgulu ekli başlık. Kapatma : Fermuarlı kapatma. Kollu : Uzun. Özellikler : Göğüste işlemeli yama; sahte sherpa detayı; astarlı; süper yumuşak kumaş. © Disney, Tüm Hakları Saklıdır. Bebek ve Yürümeye Başlayan Çocukların Sahte Sherpa Mickey Mouse Kapüşonu.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Noel Kazağı

₺ 3.33

Bu harika ışıklı yapağı ile çocuğunuzu bu tatil sezonunda rahat ama şık tutun Rahat bir ekip boyun çizgisi ve eğlenceli ışıklandırma grafiği ile sınıftaki en havalı çocu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!