• Yeni
Kablo Zincirinde İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Pembe Akik Melek Minyatür Madalyon

Kablo Zincirinde İlkel Gümüş Gümüş Rodyum kaplama Pembe Akik Melek Minyatür Madalyon

Ziyaretçi izlenme:
₺ 24.18

Stokta
Mağazada

Bu melek minyatür madalyon kolye ile en sevdiğiniz iki resmi kalbinize yakın tutun. Kalıcı güzellik için yüksek cila kaplamalı rodyum kaplama gümüşten üretilen bu madalyon, geleneksel bir his veren kakmalı kalp şeklinde pembe akik sergiliyor. Bu kalp madalyonu ayrıca kenarlıkta güzel bir kaydırma tasarımına sahiptir ve 18 inçlik yaylı halka toka güvenli kablo zinciri ile birlikte gelir.Metal Ağırlık : Zincirli 4.83 gram Takı Türü : Fine Chain Stil : Forzantina Kablo zincirimücevher Türü : Açılı Minyatür Madalyonmücevher Bitiş : Yüksek Cila, Satin Gender : Kadınzincir Toka : Yaylı Yüzükmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Kefaletli Madalyon Boyutlar : 25,1 mm x 19,5 mmzincir Boyutları : 18 inç x 1,3 mm Holds 2-14x14mm Kalp Şekilli fotoğraflaraçık takiptaş Detayları : Tür : agatrenk : pembeşekil : kalpmiktar : 1öğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Madalyon Menşe Ülke : Hong Kong Chain Menşe ülke : İtalya Gümüş, Yüksek Lehçe, Bahar Yüzük, Değerli Taş.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!