• Yeni
Kedi Kalp Pet Kremasyon Takı Anıt Kolye Kremasyon Urn Kolye Külleri Hatıra ÜCRETSİZ huni seti

Kedi Kalp Pet Kremasyon Takı Anıt Kolye Kremasyon Urn Kolye Külleri Hatıra ÜCRETSİZ huni seti

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

✿Anavıa Kedi Kalp Pet Kremasyon Takı Anıt Kolye Küller için Kremasyon Urn Kolye ✿ Paslanmaz çelik pet anıt kolyemizle sevdiklerinizi her zaman kalbinize yakın tutun.Anıt kolyenin ortasında sevimli bir yavru kedi profili ile oyulmuş bir kalp kolye bulunur.Kremasyon kolye, sevdiklerinizi kalbinize yakın bir şekilde taşımak için tasarlanmıştır.Küller için gümüş-siyah kalp kremasyon kolyemiz, ıstakoz tokalı standart 22 "yılan zinciri ve yeni zarar görmüş birine hediye vermeye hazır Anavia İmzalı bir Hediye Kutusu ile birlikte gelir. Küller için bu paslanmaz çelik kalp anıt takısı, sevdiklerinizi geçtikten çok sonra kalbinize yakın tutmanızı sağlar. Anavia, küller için kalp urn kolyelerimizin bir rahatlık göstergesi olarak hareket etmesini ve paylaştığınız güzel zamanları hatırladığınızda size huzur getirmesini istiyor. Bu kül tutucu kolye 1,06 "x 0,75" ölçülerindedir.Bölmeye, hatıra külleri kolyesinin üstündeki dişli durdurucu vidayı sökerek erişilebilir.Kremasyon kolye, az miktarda kül, saç, kum, kir veya sevgili evcil hayvanınızı hatırlamak istediğiniz her şeyi tutmak için kullanılabilir. Doldurulduktan sonra, kalp urn kolyesi, tıpayı tekrar vidalamadan önce vidaya bir damla süper yapıştırıcı eklenerek kalıcı olarak kapatılabilir. Cenaze için tüm kolyemiz 316 L cerrahi kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kalp evcil hayvan kremasyon urn kolyemizin zaman içinde solmaması veya kararmaması garanti edilir ve hipoalerjeniktir, bu da alerjisi olan kişiler için güvenlidir. Ürünlerimizi yapmak için kullanılan yüksek kaliteli metal nedeniyle ömür boyu dayanacaklardır. Tüm anıt kolyelerimiz paslanmaz çelikten imal edilmiştir. [Zamanla solmaması veya kararmaması garanti edilir.]. Kalp kremasyon kolye boyutu : 1.06 "x 0.75". Zincir Tipi : 20 "+ 2" yılan zinciri (2" uzatma zinciri). ÜCRETSİZ huni seti ve kadife mücevher kutusu içerir. Kalp urn kolyesi az miktarda insan külü, kılı veya diri çiçekle doldurulabilir. Aynı VEYA ERTESİ İŞ GÜNÜ GÖNDERİLİR!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!