• Yeni
Damien Jurado - Pennsylvania'dan Nefret Eden Canavar - Vinil

Damien Jurado - Pennsylvania'dan Nefret Eden Canavar - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 53.30

Stokta
Mağazada

Pennsylvania'dan Nefret Eden Canavar üzerine Damien Jurado, korkunç koşullarından dolayı kırılmamaya kararlı on insan hikayesi toplar. Damien'ın kendi Maraqopa Kayıtlarından ilk albümü olan 17. albümünü açan 'Helena'da fırçalanmış davullar, dönen bir bas çizgisi ve akustik gitar üzerinden 'Dünya bir yalancı, yıldızlar bir zorunluluktur' diyor. Korkunç koşullar uzun zamandır Jurado'nun hayaletler, katiller, zalim aşıklar ve ara sıra UFO kültü veya sahte mesih ile dolu şarkılarının demirbaşları olmuştur. Ama burada sahneler dünyevi, sıradan ama daha az muazzam felaketlerden değil : kasabaya doğru hareket eden kasırgalar, gergin bağlantılar, ön bahçedeki amneziler. Pennsylvania'dan Nefret Eden Canavar'da Jurado, albümün unutulmaz numaralarından biri olan 'Tom'da şarkı söylerken 'karanlıktan utanan ve korkan ışığı' engelleyerek perdeleri kapatıyor, ancak tam olarak onları açmak için güneş ışığının içeri girmesi gerektiği an. Damien Jurado - Pennsylvania'dan Nefret Eden Canavar - Vinil Plak Şirketi : Maraqopa Records. Müzik Türü : Halk Müziği.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Ettab - Ettab - Vinil

₺ 72.00

1947'de Riyad'da doğan Hausa'nın (Sahel'den bir halk) soyundan gelen Ettab, ünlü bir şarkıcı, oyuncu ve aktivistti ve belki de zamanının Suudi kökenli uluslararası bir kariyere s

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!