• Yeni
Milos Karadağlı - Karatavuk: Beatles Albümü - Vinil

Milos Karadağlı - Karatavuk: Beatles Albümü - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.98

Stokta
Mağazada

Vinil LP presleme. Ödüllü gitarist Milos Karadağlıç, önceki üç albümünde gitarın temel klasik mirasıyla izleyicileri memnun ettikten sonra şimdi heyecan verici yeni bir çıkış yapıyor. Aralarında Tori Amos, Anoushka Shankar, Gregory Porter, Sergio Assad ve Steven Isserlis'in de bulunduğu pop, caz, klasik ve dünya müziği alanlarından ünlü sanatçılarla işbirliği yaparak Beatles'ın yenilikçi yeni şarkı düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Şarkılar arasında Blackbird, Come Together, While My Guitar Gently Weeps, Eleanor Rigby, Fool on the Hill ve diğerleri yer alıyor. Albüm, Beatles'ın neredeyse tüm şarkılarını kaydettiği Abbey Road Studios'un ünlü Studio 2'sinde kaydedildi. Seanslar ayrıca bazı orijinal mikrofonları da kullandı. Ruh, bu mekanın tüm büyüsü gerçekten sarhoş ediciydi. Sanki hepsi oradaymış gibiydi, diyor Milos. Vinil LP presleme. Ödüllü gitarist Milos Karadağlıç, önceki üç albümünde gitarın temel klasik mirasıyla izleyicileri memnun ettikten sonra şimdi heyecan verici yeni bir çıkış yapıyor. Aralarında Tori Amos, Anoushka Shankar, Gregory Porter, Sergio Assad ve Steven Isserlis'in de bulunduğu pop, caz, klasik ve dünya müziği alanlarından ünlü sanatçılarla işbirliği yaparak Beatles'ın yenilikçi yeni şarkı düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Şarkılar arasında Blackbird, Come Together, While My Guitar Gently Weeps, Eleanor Rigby, Fool on the Hill ve diğerleri yer alıyor. Albüm, Beatles'ın neredeyse tüm şarkılarını kaydettiği Abbey Road Studios'un ünlü Studio 2'sinde kaydedildi. Seanslar ayrıca bazı orijinal mikrofonları da kullandı. Ruh, bu mekanın tüm büyüsü gerçekten sarhoş ediciydi. Sanki hepsi oradaymış gibiydi, diyor Milos.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Ettab - Ettab - Vinil

₺ 72.00

1947'de Riyad'da doğan Hausa'nın (Sahel'den bir halk) soyundan gelen Ettab, ünlü bir şarkıcı, oyuncu ve aktivistti ve belki de zamanının Suudi kökenli uluslararası bir kariyere s

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!