• Yeni
Avishai Cohen - Karanlıktan - Vinil

Avishai Cohen - Karanlıktan - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 72.00

Stokta
Mağazada

Karanlıktan İsrailli besteci, basçı ve şarkıcının müzikal deyiminin ve etkinliğinin özüne geri döndüğünü görür, ancak Avishai ile temellere dönüş gibi görünen şey her zaman yeni bir başlangıç vaadi getirir. Karanlıktan bir kez daha yeni bir yaratıcı ve etkileyici boyuta açılan önemli bir kapı açılıyor. Üçlüyle yeni, taze ve inanılmaz derecede önemli bir forma ulaştığımı hissetmem o zamandan beri ilk kez Nazikçe Rahatsız oldu. İki seçkin ortak, piyanist Nitai Hershkovits ve davulcu Daniel Dor tarafından pekiştirilen bir inanç. Hem Nitai hem de Daniel müziğimi gideceğinden hiç şüphelenmediğim yerlere ve bakış açılarına götürüyor ve daha iyisini hayal edemiyordum. Avishai, aralarındaki bu kimyayı şöyle tanımlamaya devam eder; Burada üçü bir olur. Leonard Cohens şarkı Marşı'nda bu delici satırları yazdı; Her şeyde bir çatlak var. Işık bu şekilde içeri girer. İnsanlar ve müzisyenlik tarafından oyulmuş bu görkemli kusurlar sayesinde, Karanlıktan gelen ışığın, her zamankinden daha fazla meşru bir şekilde insan ruhunun gerçeğine ulaştığını iddia edebilecek bir sanattan yayılmasına izin verir. Karanlıktan İsrailli besteci, basçı ve şarkıcının müzikal deyiminin ve etkinliğinin özüne geri döndüğünü görür, ancak Avishai ile temellere dönüş gibi görünen şey her zaman yeni bir başlangıç vaadi getirir. Karanlıktan bir kez daha yeni bir yaratıcı ve etkileyici boyuta açılan önemli bir kapı açılıyor. Üçlüyle yeni, taze ve inanılmaz derecede önemli bir forma ulaştığımı hissetmem o zamandan beri ilk kez Nazikçe Rahatsız oldu. İki seçkin ortak, piyanist Nitai Hershkovits ve davulcu Daniel Dor tarafından pekiştirilen bir inanç. Hem Nitai hem de Daniel müziğimi gideceğinden hiç şüphelenmediğim yerlere ve bakış açılarına götürüyor ve daha iyisini hayal edemiyordum. Avishai, aralarındaki bu kimyayı şöyle tanımlamaya devam eder; Burada üçü bir olur. Leonard Cohen'in Marşında bu delici satırları yazdı; Her şeyde bir çatlak var. Işık böyle içeri girer. İnsanlar ve müzisyenlik tarafından oyulmuş bu görkemli kusurlar sayesinde, Karanlıktan, her zamankinden daha fazla meşru bir şekilde insan ruhunun gerçeğine ulaştığını iddia edebilecek bir sanattan ışık yayalım.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Örüntü Tanıma

₺ 29.98

Nico Purman'dan son teknoloji tekno Arjantinlilerin çağdaş kulüp müziği vizyonu her zaman tekno ve elektro arasında bir yerde olmuştur Örüntü Tanıma ep'si, Nicos'un Vakant'taki i

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!