• Yeni
Meshuggah - I - Vinil

Meshuggah - I - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 72.00

Stokta
Mağazada

Su Mavisi Vinil. Meshuggah, son 20 yılı aşkın bir süredir ve karmaşık, benzersiz yaklaşımlarını geliştirmek, keşfetmek ve yeniden tanımlamak için kümülatif 13 sürüm harcadı. Aşırı müziğin sınırlarını zorlamaya gerçekten kendini adamış birkaç yanal düşünme gücünden biridir. Yıllar sonra dinleyebileceğiniz albümler oluşturur ve daha önce hiç fark etmediğiniz şeyleri keşfederler. Onların mistik bilgisi, ortak 4/4 zaman etrafında değişen tek döngü zaman imzalarının matematiksel olarak yürütülmesiyle ilgilidir ve görkemli bir şekilde çılgın, aşağı ayarlı, oluk yüklü ve hassas bir şekilde gerçekleştirilen çok ritimleri asla kontrolden çıkmaz. Meshuggah - I - Vinil. 2019. Su Mavisi Vinil. Meshuggah, son 20 yılı aşkın bir süredir ve karmaşık, benzersiz yaklaşımlarını geliştirmek, keşfetmek ve yeniden tanımlamak için kümülatif 13 sürüm harcadı. Bunlar, gerçekten aşırı müziğin sınırlarını zorlamaya adanmış birkaç yanal düşünme gücünden biridir. Yıllar sonra dinleyebileceğiniz albümler oluşturur ve daha önce hiç fark etmediğiniz şeyleri keşfederler. Onların mistik bilgisi, ortak 4/4 zaman etrafında değişen tek döngü zaman imzalarının matematiksel olarak yürütülmesiyle ilgilidir ve görkemli bir şekilde çılgın, aşağı ayarlı, oluk yüklü ve hassas bir şekilde gerçekleştirilen çok ritimleri asla kontrolden çıkmaz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Buntus Rince Var'ın

₺ 0.67

Buntús Rince, İrlandalılardan temel ritimler olarak çevriliyor ve bu yeni derleme, İrlandalı müzisyenlerin dünyanın dört bir yanından farklı müzik türlerinden nasıl etkilendi�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!