• Yeni
Peter Abdul - Benimle Yat - Vinil

Peter Abdul - Benimle Yat - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.98

Stokta
Mağazada

Gelecek vaat eden yeni etiket Dig This Way'in ilk sürümü - bu ham karakteristik lo-fi hissine sahip ağır Nijeryalı boogie LP - Keys'te Nkono Teles ve prodüksiyonda Odion Iruoje. Uyuşturucu!! Dig this way records, ilk resmi yeniden yayınını sunmaktan gurur duyuyor : Peter Abdul - Get Down With Me'nin muhteşem bir Nijeryalı disko boogie albümü. Orijinal EMI basınında bulmak imkansız, artık herkesin zevk alması ve kalçaları hareket ettirmesi için nihayet piyasaya geri döndü! İlk olarak 1984'te piyasaya sürülen Nijeryalı disko boogie'nin olağanüstü bir denemesi - batılı sanatçılardan büyük ölçüde etkilendi - yetenekli müzisyenlerin canlandırdığı, canavarları kozmik sesleriyle Peter Abdul'un resmi olarak yayınlanan tek lp'sinde minik ve güçlü sesini takip ediyor. Bu çalışmanın şansı, klavyede Nkono Teles ile işbirliğinden geldi; Bas gitarda tek; Ganiyu Bello, Emmanuel Akoko Jr. Ve Tolu Gayas yedek vokalist olarak - Odion Iruoje tarafından düzenlenmiş ve üretilmiş ve Bayo Aro, Monday Oki ve Edward Jatto gibi bazı iyi mühendisler tarafından desteklenmiştir. Hep birlikte bu çılgın disko-boogie lp'yi yarattılar. 2018 yeniden basımı için ses, Colin Young tarafından dikkatlice restore edildi - Bir röportajla birlikte gelen astar notları ve Peter Abdul'un o günlerde görünmeyen ve işlenmemiş orijinal resimleri - bu fotoğraflar kene kalitesinde kağıda ayrı olarak basılıyor (küçük bir stüdyodan). Benimle Aşağı İn (Vinil) (Sınırlı Sayıda).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Lo Borges - Vinil

₺ 1.67

Lô Borges, Brezilyalı söz yazarı Lô Borges'in 1972'deki ilk solo albümüdür.Milton Nascimento ve Beto Guedes ile birlikte Clube da Esquina'yı kaydederken Lô Borges, Odeon Records ta

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!