• Yeni
Curtis Stigers - Bu Hayat - Vinil

Curtis Stigers - Bu Hayat - Vinil

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Curtis Stigers'ın 2022 çıkışında, bu çok platinli sanatçı, uluslararası hitlerinin yeni versiyonlarına bir göz atıyor "Nedenini Merak Ediyorum, " "Hiç Mucize Görmedim, " ve "Benim için Önemli Olan Tek Şey Sensin, " yanı sıra "Bu Hayat,Bodyguard film müziğinden "Sons Of Anarchy TV şovunun tema şarkısı ve (Bu Kadar Komik Olan Şey) Barış Sevgisi ve Anlayışı". Stigers, bu klasikleri ve daha fazlasını, imzası rahat, çekici, mavimsi tarzıyla yeniden ziyaret ediyor. Gatefold double Lp'ye özel bonus parça, Bob Dylan'ın "İki kere Düşünme, Sorun Değil. " Parça listesi : 1. Barış, Sevgi ve Anlayış 2. Benim için Önemli olan Tek şey sensin 3. Şimdi bunun hakkında konuşmak istemiyorum 4. Neden 5 Olduğunu merak ediyorum. Bu Hayat 6. Beni Soğuktan Koru 7. Yaz saati 8. Fazla Uzağa gitme 9. Bu gece iyi Olacak 10. 10. ve 11. caddede Sallanıyoruz. Hiç Mucize Görmedim 12. İki kere Düşünmeyin, Sorun Değil Curtis Stigers - Bu Hayat Vinil Plak Şirketi : Pandemik Kaniş Kayıtları. Müzik Türü : Caz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Buntus Rince Var'ın

₺ 0.67

Buntús Rince, İrlandalılardan temel ritimler olarak çevriliyor ve bu yeni derleme, İrlandalı müzisyenlerin dünyanın dört bir yanından farklı müzik türlerinden nasıl etkilendi�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!