• Yeni
Linum Ev Tekstili Türk Pamuk Smyrna Kişiselleştirilmiş Otel Spa Lüks Elbiseler

Linum Ev Tekstili Türk Pamuk Smyrna Kişiselleştirilmiş Otel Spa Lüks Elbiseler

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Mükemmel kişiselleştirilmiş, son derece rahat ve inanılmaz derecede yumuşak olan bu bulut benzeri kırışık Smyrna Bornoz, en üst düzey Otel / Spa deneyimini sunar. Hafif ve havadar bornoz, kabarık 4 katlı bir gazlı beze dokunmuş ve rahat bir oturuşa sahip olacak şekilde tasarlanmış% 100 birinci sınıf Türk Pamuğundan yapılmıştır. Monogram : Harfler A-Z. Unisex rahat uyum. Beyaz ve gri renklerde mevcuttur. % 100 premium Türk Pamuğu. 4 katlı gazlı bez konstrüksiyonu. Küçük / Orta : Omuzlarda 19 ", 43" uzunluğunda. Büyük / XBüyük : 22 "omuzlarda, 45" uzunluğunda. İki yama cebi ve bir kemer. Makinede Hafif Deterjanla Soğuk Olarak Yıkanabilir. Ağartmayın, ütülemeyin, yün kurutma topları kullanın. Türkiye'de üretilmiştir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!