• Yeni
Basit Güneybatı Tamale Turtası Pişirin, Oz

Basit Güneybatı Tamale Turtası Pişirin, Oz

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Mısır ekmeği tepesi ile siyah fasulye biber. Sağlıklı yemek yapmak kolaylaştı. Tamamen doğal. Glutensiz. GDO'suz. 2012 Sofi Altın Kazanan. Daha fazla tarif ve eğlenceli varyasyon için bkz. Sertifikalı glutensiz. GDO'suz Proje doğrulandı. Lezzetli tarifler ve servis önerileri için gidin. % 100 Güneybatı konforu. Sıfır suçluluk. Size bu tek tabaklı, siyah fasulyeli biberi tüm sabitlemelerle tamamlamak için mükemmel Amerikan güvecini yeniden tanımladık. Bu turta biber, sarımsak, kişniş, mısır, domates ve çedar peyniri ile doldurulur. Gerçek, doğal balın tadıyla ortaya çıkan karşı konulmaz çıtır mısır ekmeği ile bitirin. Çok lezzetli! Evde daha iyi beslenmenin başladığını öğrendikten sonra, günümüzün telaşlı programlarına uyan besleyici ev yemekleri için basit bir çözüm yarattım. Umarım bu yemekler sana ve ailene yardım eder, tıpkı bana ve aileme yardım ettikleri gibi!- Keith Lauver, Kurucu ve CEO. Yemeklerimiz daha yağsız protein, daha düşük şeker ve daha yüksek lif üzerine kuruludur, böylece daha az kalori ile tok hissedersiniz. 460 kalori 3,5 gr sat yağ (% 18 DV) 800 mg sodyum (% 33 DV) 24 gr şeker 8 gr lif (% 32 DV) Porsiyon başına 31 gr protein hazırlanır. karın% 10'u Açlıktan Ölen Çocuklarımı ve ülke çapındaki topluluklardaki diğer hayır kurumlarını Beslemek için bağışlanıyor. % 100 geri dönüştürülmüş karton. Basit Güneybatı Tamale Turtası Pişirin, 10 Oz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!