• Yeni
Efsanevi - Siyah

Efsanevi - Siyah

Ziyaretçi izlenme:
₺ 131.98

Stokta
Mağazada

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillendirilmiş esnek uçlu vibratörlü süper güçlü 10 vitesli yeni nesil F1 motora sahiptir! Efsanevi, manyetik USB şarj bağlantı noktasına ve birlikte verilen şarj cihazına sahip şarj edilebilir bir bataryaya sahiptir. Tam olarak şarj edildiğinde 60 dakika sürecek Dokunması yumuşak, pürüzsüz ve suda kullanımı güvenlidir Tasarım tıbbi sınıf silikondan yapılmıştır, bu da Efsanevi temizlemeyi kolaylaştırır. Touchless Airwave Teknolojisi Karşı Konulmaz Koleksiyon sadece herhangi bir seks oyuncakları koleksiyonu değildir. Onlar pazar döneminde kadınlar için en iyi seks oyuncakları! Dayanılmaz Koleksiyonu bu kadar özel yapan şey, klitoral vibratörümüzün yüksek kaliteli silikondan yapılmış olması ve Temassız Hava Dalgası Teknolojimizle donatılmış olmasıdır. Karşı Konulmaz Koleksiyon, son teknoloji, yüksek kalite, estetik ve ergonomik tasarımın ideal birleşimidir. Teknoloji nazikçe ve dolaylı olarak çalışır ve klitorisi süper yumuşaktan güçlüye kadar değişen 11 farklı yoğunluk seviyesiyle uyarır. Bu güzel tasarlanmış oyuncaklar klitorisinizi dokunmadan çevreler ve yumuşak basınçlı hava dalgaları ile uyarır, bu da bu teknolojiyi kullanmadan elde edilemeyen benzersiz bir dokuya nüfuz eden titreşim yaratır. (Ses dalgaları, sıvılar ve katılar dahil olmak üzere çeşitli ortamlardan geçebilir. Vücut dokusunda sesin ortalama yayılma hızı 1540 m / s'dir, sesin hızı da geçtiği ortama göre değişir. Ses dalgaları kas dokularında sıvılardan daha hızlı hareket eder). Temassız Hava Dalgası Teknolojimizin yaratılmasıyla, dokudan geçebilen ve şimdiye kadar yaşayacağınız en derin orgazmları üreten klitoral sinir uçlarını uyarabilen mükemmel ses dalgası titreşimini yaratabiliyoruz! Klitorisinizi aşırı uyararak tahriş edebilen veya duyarsızlaştırabilen diğer vibratörlerin aksine. Karşı Konulmaz Koleksiyon, Temassız Hava Dalgası Teknolojisi nedeniyle aşırı uyarılmaya tabi değildir. Hayatınızın en yoğun orgazmlarını yaşamaya hazır mısınız? Titreşim Yenilmez (IRR003) ve Efsanevi (IRR004), sonik nabız dalgaları aracılığıyla klitorisinizde dokunmasız bir emme hissi yaratan ve onu süper güçlü yeni nesil F1 motoruyla birleştiren dünya çapında patent bekleyen teknolojisi ile sizi keyifle titretecek. Her kadının şekline uyum sağlayan 10 titreşim düzenine sahip. şimdiye kadar yaşadığınız en yoğun orgazmı yaratın! suda güvenli ve Hijyenik Sızdırmaz Membran Dayanılmaz Koleksiyon, mümkün olan en yüksek seviye olan IP70 derecesine sahip suda% 100 güvenlidir - bu, duş başlığınızı amaçlandığı gibi kullanmaya geri dönebileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca sizi oyuncak mekanizmasına akan sıvılardan korumak için tıbbi sınıf hijyenik sızdırmaz bir zar içerir. Fotoselli hava dalgası teknolojisi, USB manyetik şarj edilebilir, hijyenik sızdırmaz membran, sessiz motor, 1 yıl garanti.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Dantel Trim Uyku Kısa

₺ 57.98

Dantel süslemeli Blis Sleep Short, loungewear'ınızı giydirmenin en kolay yoludur Ultra yumuşak suni İpek imalatından narin saten kordona kadar, bu pijama şortu konfor veya stil açı

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!